Durf jij met mij

 

Over Durf jij met mij

Durfjijmetmij.nl is een initiatief van verschillende partijen, waaronder de GGZ. De website richt zich op mensen met een psychische aandoening die het lastig vinden om een vriendschap of een relatie op te bouwen.

Het opbouwen van een vriendschap of een relatie met een persoon kan best lastig zijn. De website durfjijmetmij.nl maakt de drempel echter een stuk lager. Zo kun je een profiel aanmaken, heb je een uitgebreide zoekfunctie, kun je berichten naar elkaar sturen en heb je een chatfunctie. Al met al zal je er veel soortgenoten vinden die in hetzelfde schuitje als jou zitten.

Voordelen

  • Overzichtelijke website
  • Soortgelijken
  • Iedereen is gelijk

Nadelen

  • Simpele interface

Durf jij met mij details

NichedatingNee
Alle datersNee
Gay datingNee
SeniorenNee
ErotiekNee
VreemdgaanNee
Hoger opgeleidenNee
Belgische DatingsitesNee
Man zoekt VrouwJa
Man zoekt ManJa
Vrouw zoekt ManJa
Vrouw zoekt VrouwJa
Prijs per maandNiet bekend
Aantal ledenNiet bekend

Durf jij met mij reviews

Deel jouw ervaring over Durf jij met mij

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Durf jij met mij

Durf jij met mij is een datingsite voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Lees hierboven meer informatie over Durf jij met mij.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • Durf jij met mij review
  • Ervaringen Durf jij met mij
  • Durf jij met mij kosten
  • Durf jij met mij.com
  • App Durf jij met mij

.