De ware vakantieliefde bestaat

De ware vakantieliefde bestaat
De vakantieperiode is weer aangebroken en e-Darling besloot een onderzoek te doen onder alle singles die op vakantie gaan. Uit het onderzoek bleek dat in Nederland 95% een vakantieliefde kan voorstellen. Volgens een meerderheid uit het onderzoek blijkt zelfs dat de singles geloven dat je de ware liefde op vakantie kunt vinden. Het onderzoek werd uitgevoerd onder 120 alleenstaande die op vakantie gingen als single.

De meeste singles gaan volgens het onderzoek op vakantie naar een strandbestemming. Ruim 36% van de single vrouwen kiest hiervoor. Single mannen gaan liever opzoek naar een avontuurlijke vakantie. Ruim 30% van de single mannen brengt hun vakantie door in de natuur met actieve sporten. E-Darling denkt dat de meeste singles nog steeds single zijn na een vakantie doordat ze beide een andere bestemming kiezen. De singles komen elkaar hierdoor niet tegen tijdens een vakantie.

Toch geven de singles aan dat ze wel degelijk een vakantieliefde ontmoeten tijdens hun vakantie. Vooral tijdens een georganiseerde singles reis of in een clubsituatie komen de singles nieuwe liefdes tegen. Vooral mannen vinden hun vakantie liefde in een club ruim 30% van de mannen geeft dit aan. De single vrouwen geven aan dat slechts 12% een nieuwe liefde vindt in een club. Het merendeel van de singles nodigt tijdens een vakantie een andere single uit voor een drankje of diner tijdens het verblijf. Ruim twee op de vijf singles gebruiken dit om een flirt te starten met een ander. Als tweede keuze wordt een compliment maken genoemd en als laatste bieden de singles hulp aan tijdens een vakantie. Uiteindelijk bleek uit het onderzoek dat de meeste singles na afloop van een vakantie open staan voor een vaste relatie met hun vakantieliefde. De meeste singles denken dat dit zeker weten mogelijk is.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen