40PlusRelatie

 

Over 40PlusRelatie

De meeste 40-plussers hebben hun leven goed op orde. Ze hebben een eigen woning, een leuke baan en vaak ook kinderen. Helaas kan een relatie na een aantal jaren op de klippen lopen. Of misschien is het jou wel nooit gelukt om de juiste partner te vinden. Er ontbreekt in dat geval dus nog één ding in jouw leven: een partner. Veel 40-plussers denken dat een partner lastig te vinden is op die leeftijd. Je gaat inderdaad niet meer uit, maar dit wil nog niet zeggen dat jij ook niemand meer kunt ontmoeten. Zo kun jij jezelf eens inschrijven bij de datingsite 40PlusRelatie. De kans is groot dat jij zodoende binnen de kortste keren een leuke partner ontmoet!

In tegenstelling tot andere datingsites is de werking van 40PlusRelatie toch enigszins anders. Het is namelijk niet alleen een kwestie van jezelf inschrijven. Het eerste contact vindt namelijk plaats via de telefoon. Naar aanleiding van dit gesprek wordt er een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek waarin jij kennis maakt met de consulent uit jouw eigen regio. In dit gesprek leggen de medewerkers van 40PlusRelatie uit hoe zij te werk gaan en wat zij voor jou kunnen betekenen. Indien jij in zee gaat met deze datingsite, volgt een intakegesprek. Hierin worden allerlei zaken met jou doorgenomen. Op basis van dit gesprek wordt een gedetailleerde en nauwkeurige persoonsbeschrijving gemaakt.

Nadat jouw persoonsbeschrijving klaar is, begint de zoektocht. 40PlusRelatie hanteert een standaard bemiddelingsperiode van 12 of 18 maanden. Hiervoor gelden vaste tarieven. Het is dus niet helemaal een gratis online dating site. Al is het eerste gesprek gratis en kun jij vervolgens zelf bepalen of jou dit een goede manier lijkt om een partner te vinden. Heeft 40PlusRelatie een match voor jou gevonden? Dan word je eerste gebeld. Pas als je akkoord bent worden de persoonsbeschrijvingen uitgewisseld. De kans is zodoende betrekkelijk groot dat jij op deze manier toch een leuke partner vindt. Je bespaart jezelf zo overigens ook aanzienlijk minder tijd dan bij andere gratis online dating sites.

Voordelen

  • Persoonlijk contact voor dating
  • Uitstekende begeleiding
  • Andere aanpak dan ‘standaard’ datingsites

Nadelen

  • Relatief hoge kosten
  • Niet snel schakelen tussen verschillende leden

40PlusRelatie details

Nichedating Nee
Alle daters Ja
Gay dating Nee
Senioren Nee
Vreemdgaan Nee
Hoger opgeleiden Nee
Belgische Datingsites Nee
Man zoekt Vrouw Nee
Man zoekt Man Nee
Vrouw zoekt Man Nee
Vrouw zoekt Vrouw Nee
Prijs per maand Niet bekend
Aantal leden Niet bekend

40PlusRelatie reviews

Deel jouw ervaring over 40PlusRelatie

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over 40PlusRelatie

40PlusRelatie is een datingsite voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Lees hierboven meer informatie over 40PlusRelatie.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • 40PlusRelatie review
  • Ervaringen 40PlusRelatie
  • 40PlusRelatie kosten
  • 40PlusRelatie.com
  • App 40PlusRelatie

.