Vergelijk gratis en betaald

Er komen steeds meer datingsites op het internet. Veel van deze sites verlenen hun diensten gratis, maar voor de meeste sites dient betaald te worden. Dit bedrag kan variëren tussen de 10 tot 25 euro per maand. Hier zijn de leden vaak wat serieuzer, aangezien ze voor de dienst betalen en dan ook echt op zoek zijn naar een relatie of partner. Op bijna iedere betaalde datingsite is het wel mogelijk om een gratis profiel aan te maken en rond te kijken, maar daar houdt het ook vaak bij op. Gratisdatingsite.nl vergelijkt daarom de gratis mogelijkheden.

Een succesvol profiel

Succesvol zijn in de datingwereld? Dan is het belangrijk om een goede eerste indruk te maken met je profiel; je visitekaartje. En waar kijk je als eerst naar als je een profiel opent? Inderdaad: de profielfoto. Die ene leuke foto die van je gemaakt werd tijdens het reizen, feesten of het uitvoeren van je hobby, kan nu voor veel berichten zorgen.

Zorg er daarnaast voor dat de profiel gevuld staat met informatie over jezelf. Heb je een leeg profiel, dan vinden mensen het vaak niet interessant om je een berichtje te sturen: ze weten immers niet of er gedeelde interesses zijn.

Niet overal dezelfde gratis mogelijkheden

Zoals aangegeven kun jij je tegenwoordig zonder kosten inschrijven op gratis online dating sites. Om serieus op zoek te gaan naar een leuk iemand, moet je vaak wel betalen. Toch bieden sommige gratis online dating sites aanzienlijk meer mogelijkheden dan anderen. We doelen in dit geval uitsluitend op de gratis omgeving. Zo kun jij bij de ene datingsite bijvoorbeeld alleen profielen van anderen bestuderen. Andere gratis online dating sites bieden jou echter ook de mogelijkheid om berichten te versturen. Ga er dus niet klakkeloos vanuit dat alle datingsites ook hetzelfde zijn. Je doet er daarom goed aan hier bij het vergelijken van de sites al goed op te letten. Richt je dus ook tot de mogelijkheden. Bij de meeste gratis online dating sites staat dit wel aangegeven. Heb jij een datingsite gevonden met veel mogelijkheden in de gratis omgeving? Maak hier dan gewoon eens gratis een account aan. Zo kun je zelf ervaren of dit al dan niet iets voor jou is.

Abonnement of credits

Wil jij betalen voor het gebruik van een datingsite? Dan dien je vaak een abonnement af te sluiten. Dit abonnement heeft vaak een onbepaalde looptijd. Er wordt iedere maand een vastgesteld bedrag afgeschreven van jouw rekening. In ruil hiervoor kun jij gebruikmaken van nagenoeg alle mogelijkheden die een datingsite jou biedt. Nadeel is dat zo’n abonnement stilzwijgend verlengd wordt. Indien jij wilt stoppen met online dating, moet jij dus zelf jouw abonnement opzeggen. Er zijn ook datingsites die werken met credits. Een abonnement is in dat geval niet nodig. Voor het gebruik van bepaalde diensten worden credits van jouw account afgeschreven. Zijn jouw credits op? Dan kun je bepaalde diensten niet langer gebruiken. Om dit wel weer te kunnen, moet jij jouw saldo aanvullen en weer credits aanschaffen. Bij credits betaal jij dus alleen voor datgene wat je gebruikt en heb je geen last van vaste kosten.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen