Tips en trucs voor succesvol online gay dating

Als je homo of lesbienne bent, dan kom je er al snel achter dat je op reguliere datingsites weinig tot niets te zoeken hebt. Misschien, als je heel veel geluk hebt, kom je iemand tegen van de zelfde seksuele geaardheid, maar de kans hierop is uiterst klein. In de moderne tijd waarin we vandaag de dag leven is er natuurlijk een alternatief voor je en in dit geval in vorm van gaydating. Door voor deze variant van online dating te kiezen voorkom je een hoop teleurstelling en frustratie. Want zeg nu zelf, er is toch bijna niets vervelender dan die ene date waar je al zo lang naar uitkijkt niet kunnen vinden? In dit artikel vertellen we je graag meer over online gay dating en de verschillende manieren waarop je in contact kunt komen met, wellicht, degene van jouw dromen…….

Gay chat:

Een aantal datingsites biedt je de mogelijkheid van gay chat. Dit is een hele leuke en snelle vorm van communiceren. Je bent online, ingelogd en aangemeld bij een datingsite, en vervolgens kun je kijken wie er allemaal online zijn. Het is niet voor niets dat gay chat Nederland zo populair is. Heb je iemand gevonden die jou interessant lijkt? Dan leg je contact en als blijkt dat je met deze persoon toch geen klik hebt, dan beëindig je gewoon de chat. Op deze manier is het heel gemakkelijk om bijvoorbeeld een eerste selectie te maken van mogelijke dates. Bij een aantal datingsites moet je betalen bij voor de service die gay chat heet. Er zijn echter ook gaydating sites die gratis gay chat aanbieden. Of je nu gebruik maakt van de betaalde variant of juist van de gratis gay chat, hou er rekening mee dat jij niet de enige bent die een chat kan beëindigen.

Gay sex dating:

Wees vanaf het allereerste begin dat je gay dating gaat doen duidelijk in wat je wil. Zo kun je je aangemeld hebben op een datingsite met als doel het vinden van iemand met wie je een (lange) relatie op kunt bouwen. Maar het kan ook zijn dat je dit juist niet wilt en dat je op zoek bent naar een seks partner. Als dit laatste het geval is, dan is het goed om te weten dat er ook zoiets bestaat als gay seks dating. Je doet er dan ook verstandig aan om je bij hierin gespecialiseerde datingsites aan te melden, want hier vind je immers gelijkgestemden en dat maakt het leggen van contact natuurlijk een stuk eenvoudiger.

Gratis gay cam:

Als je eenmaal een leuk of, zo je wil, interessant contact hebt gelegd, dan ben je natuurlijk razend nieuwsgierig hoe hij of zij eruit ziet. Een aantal datingsites bied je voor dit doel een leuke service die je ook nog eens niets kost. We hebben het over de gratis gay cam en dit is de manier om erachter te komen of degene met wie je contact hebt ook degene is die qua looks met je matcht.

Gay dating apps:

Vanzelfsprekend ben ook jij iemand die “leeft” met zijn mobiele telefoon. Je bent vrijwel 24/7 online en mist niets. En je wil helemaal niets missen als je je hebt aangemeld voor gay dating! Gelukkig heeft vrijwel elke aanbieder hiervan wel een app. Gay dating apps zijn immens populair en geven je de mogelijkheid om direct te reageren als er een leuk iemand zich voor jou meldt. Je moet er toch niet aan denken dat je te laat reageert en er een leuk en interessant iemand aan jouw neus voorbij gaat. Dankzij gay dating apps hoef je je hierover niet druk te maken, dus maak zeker gebruik van deze mogelijkheid.

Wees en blijf jezelf:

Het is belangrijk bij elke vorm van online dating dat je dicht bij jezelf blijft. Je schiet er helemaal niets mee op als je je anders voor doet dan je in werkelijkheid bent. Of erger nog, dat je je voordoet als totaal iemand anders. Je bent dan niet alleen niet fair naar die ander toe, maar zeker ook niet naar jezelf. En het laatste wat je wilt is dat er op verschillende platforms over jou gesproken wordt in negatieve zin. Wees en blijf jezelf, want dan is de kans op die ene super leuke date al vele malen groter!

Durf nee te zeggen:

Soms kun je een leuk contact hebben opgedaan, maar blijkt na een aantal keren chatten of mailen dat die ander toch niet diegene is waar je naar op zoek bent. Stop er dan direct mee en voorkom teleurstelling. Dit is misschien best moeilijk, maar hoe zou jij het zelf vinden om aan het lijntje te worden gehouden?

Wees voorzichtig:

Zeker als je iemand nog maar net online hebt leren kennen is het goed om enige reserve in te bouwen. Gooi niet gelijk je hele hebben en houden op de chat of mail. Hoe goed ken je die ander nu helemaal? Pas na wat langduriger contact of na een eerste ontmoeting kun je jezelf wat meer bloot geven. Oh ja…..pas op met het sturen van foto’s en filmpjes naar iemand die je niet of onvoldoende kent!

Verdiep je in de datingsite waar je je aan wil melden:

Er zijn nogal wat gay dating sites. Deze hebben lang niet altijd een goede of betrouwbare reputatie. Even googelen kan een hoop ellende besparen. Een betrouwbare datingsite is gayparship. Op gayparship kun je zowel terecht als je op zoek bent naar een relatie, maar kun je ook terecht als je op zoek bent naar een seks date.

Gratis of toch liever betalen?

Er zijn datingsites waarbij je moet betalen om gebruik te kunnen maken van hun diensten. Uiteraard zijn er ook aanbieders waarbij je niets hoeft te betalen. Vaak is de service en  dienstverlening van deze laatste wat beperkter. Maar dit wil niet zeggen dat dit niets voor jou is. Immers, misschien heb je helaas onvoldoende financiële middelen om je aan te melden bij een betaalsite. Dan is het gratis alternatief toch juist super?!

Volg je hart:

We sluiten af met de tip dat je altijd je hart moet volgen. Soms is het niet mogelijk om puur rationeel een beslissing te nemen. Helemaal niet als het gaat om online dating. Als je durft te vertrouwen op je gevoel, doe dit dan en volg je hart. Je zal zien dat je dan niet of veel minder vaak teleurgesteld wordt!

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen