4. Wat levert het ons op?

Schermafbeelding 2014-09-09 om 16.35.57Bij Gratisdatingsite.nl zijn we ontzettend trots dat onze website zo’n succes is geworden, en dat willen we graag zo houden. Daarom moeten we onze momenten van trots beperken en vooral keihard werken om de huidige ontwikkeling vast te houden. Daarbij krijgen we met regelmaat de vraag of al dat harde werk ook geld oplevert.

Het antwoord op die vraag is ‘Ja, gelukkig maar’. Dankzij het systeem van affiliate marketing ontvangt Gratisdatingsite.nl commissies voor het doorsturen van nieuwe klanten naar online datingbureaus. Deze commissies hebben wij hard nodig om weer nieuwe aanbieders te kunnen vergelijken, én om ervoor te zorgen dat er iedere dag een team klaar zit om de website zo actueel mogelijk te houden.

Dat wij verdienen aan het doorsturen van klanten naar bepaalde websites, betekent zeker niet dat wij daarmee onze onafhankelijkheid verliezen. Doordat de commissies in heel veel gevallen bij elkaar in de buurt liggen, maakt het ons écht niet uit welk datingbureau er op nummer één staat. Daarnaast zijn onze bezoekers helemaal vrij in hun keuze, dus bepaal jij uiteindelijk zelf welk datingbureau het goed doet op onze website.

Niet alleen geld, maar vooral voldoening

Veel mensen denken dat het ons alleen om het geld te doen is. Dat is echt niet het geval, want het beheren van Gratisdatingsite.nl is echt geen vetpot. Het geld dat wij ontvangen, investeren we vaak direct weer in deze site. Op deze manier proberen wij het vergelijken van gratis online dating sites nog makkelijker te maken. Het is ons dus absoluut niet alleen om het geld te doen. Sterker nog, wij halen er juist heel erg veel voldoening uit. We moeten er veel tijd en geld investeren, maar dit doen wij met alle plezier. Het is ons namelijk een groot genoegen om mensen te helpen bij het vinden van een partner. Wij zijn namelijk van mening dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om makkelijk leuke mensen te ontmoeten. En hoe kan dat beter dan via een gratis online dating site? Wat ons betreft is dit de makkelijkste en snelste manier om een leuke date te ontmoeten.

Veel positieve reacties

Jaren geleden rustte er nog een taboe op online dating. Jij hoefde destijds echt niet thuis te komen met het verhaal dat jij iemand had ontmoet via het internet. Dit werd je vaak niet in dank afgenomen. De tijden zijn echter veranderd. Sterker nog, het is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld dat mensen elkaar via het internet ontmoeten. Kijk alleen al eens naar het grote aantal gratis online dating sites die we vandaag de dag kennen. Door dit grote aanbod wordt het vinden van een geschikte site er echter niet makkelijker op. Met onze vergelijkingstool proberen wij het online daters echter zo makkelijk mogelijk te maken. Dit levert ons veel positieve reacties op. Niet alleen van mensen die doen aan online dating, maar ook van gratis online datingsites. We krijgen dus ook veel krediet voor ons werk en dat is ontzettend fijn!

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen