4. Wat levert het ons op?

Schermafbeelding 2014-09-09 om 16.35.57Bij Gratisdatingsite.nl zijn we ontzettend trots dat onze website zo’n succes is geworden, en dat willen we graag zo houden. Daarom moeten we onze momenten van trots beperken en vooral keihard werken om de huidige ontwikkeling vast te houden. Daarbij krijgen we met regelmaat de vraag of al dat harde werk ook geld oplevert.

Het antwoord op die vraag is ‘Ja, gelukkig maar’. Dankzij het systeem van affiliate marketing ontvangt Gratisdatingsite.nl commissies voor het doorsturen van nieuwe klanten naar online datingbureaus. Deze commissies hebben wij hard nodig om weer nieuwe aanbieders te kunnen vergelijken, én om ervoor te zorgen dat er iedere dag een team klaar zit om de website zo actueel mogelijk te houden.

Dat wij verdienen aan het doorsturen van klanten naar bepaalde websites, betekent zeker niet dat wij daarmee onze onafhankelijkheid verliezen. Doordat de commissies in heel veel gevallen bij elkaar in de buurt liggen, maakt het ons écht niet uit welk datingbureau er op nummer één staat. Daarnaast zijn onze bezoekers helemaal vrij in hun keuze, dus bepaal jij uiteindelijk zelf welk datingbureau het goed doet op onze website.

Benieuwd welke datingsite het beste bij jou past? Vergelijk alle datingsites hier en vind de datingsite die het beste bij jou past.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen