2. Van leuk idee naar 1000 bezoekers

Onze website heeft op slechts een paar jaar tijd een ongekende groei doorgemaakt. Sinds de start in 2012 blijven we ons dagelijks verbazen over de ontwikkeling die Gratisdatingsite.nl doormaakt. Met momenteel bijna 20.000 bezoekers per maand is het duidelijk dat er wel degelijk sprake is van een klik, oftewel ‘een match’, tussen onze website en onze bezoekers. Waar we in de zomer van 2013 nog ongeveer 8.000 bezoekers per maand mochten helpen bij het vinden van de juiste datingwebsite, daar is dat aantal ondertussen dus meer dan verdubbeld. Bovendien worden onze pagina’s op één maand tijd bijna 42.000 keer bekeken (peildatum September 2014).

Het gemak van onze site

Veel mensen die willen starten met online daten, weten niet waar zijn moeten beginnen. Dit is natuurlijk ook hartstikke logisch, want het aanbod is de laatste jaren explosief toegenomen. Als jij zoekt op ‘online dating’ krijg je direct miljoenen hits op het internet. De meeste mensen klikken daarom maar lukraak een datingsite aan. Verstandig? Nee, zeker niet. De kans is namelijk groot dat het een site betreft die niet aan jouw verwachtingen voldoet. Met Gratisdatingsite.nl willen wij dit probleem voor eens en voor altijd de wereld uit helpen. Wij hebben namelijk een gratis tool ontwikkeld waarmee jij nagenoeg alle gratis online dating sites kunt vergelijken. Jij vult jouw criteria in en wij doen de rest. Binnen een paar tellen heb jij een overzicht met gratis online dating sites die aan jouw verwachtingen voldoen. Dit scheelt je dus aanzienlijk minder tijd. Zodoende kun jij dus direct beginnen met online daten bij een passende datingwebsite.

Echt alleen maar gratis online dating sites?

Mensen die beginnen met online dating, zijn vaak huiverig voor de kosten die dit met zich meebrengt. Hier hoef jij bij onze vergelijker niet bang voor te zijn. Wij hebben alleen maar gratis online dating sites opgenomen in onze database. De sites die uit het overzicht rollen, vragen dan ook geen kosten voor registratie. Jij kunt dus gratis proberen of het inderdaad een site is die jou kan bekoren. Het gaat hier overigens wel alleen over de registratiekosten. Veel gratis online dating sites vragen wel een vergoeding voor het gebruik van extra mogelijkheden. Met een gratis account heb jij echter ook al heel wat opties. Wil je de gratis online dating site optimaal gebruiken? Dan moet je vaak een abonnement afsluiten of credits aanschaffen. Indien jij dit doet, kun je vaak ook chatten met andere leden van de site. Hierdoor wordt de kans op het vinden van een leuke date natuurlijk een stuk groter.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen