1. De wens waar het allemaal mee begon

Maar tegenwoordig is haast iedereen in één groot netwerk verbonden dankzij het internet, waardoor ook de liefdeslijnen kunnen worden verlegd. Toen in 2012 de initiatiefnemers van Gratisdatingsite.nl vanuit persoonlijke behoefte in aanraking kwamen met de wereld van dating- en relatiewebsites, sloeg de vonk over.

Niet alleen door het overweldigende aanbod van aantrekkelijke profielen en personen, maar des te meer door het grote aantal leuke websites die het met een paar muisklikken mogelijk maken om je liefdesleven nieuw leven in te blazen. Alleen al van het enorme aantal websites die in staat zijn om cupido te spelen, begonnen wij te blozen. Maar hoe weet je welke keuze de juiste is?

Het is verdomd lastig om je hart te volgen wann5937607921_88f5ee84b4_zeer het om een website gaat, die op het eerste gezicht alleen uit tekst, foto’s en wat ingewikkelde Html-codes bestaat. Tegelijkertijd heeft iedereen op het gebied van de liefde wel eens de raad en de hulp van een goede vriend of vriendin nodig. Dit motiveerde ons om als een oprechte en objectieve vriend of vriendin hulp te bieden bij de keuze voor de juiste datingsite. Want het ene relatienetwerk is het andere niet. En als je ergens gelukkig wil zijn in je keuzes, dan is het toch op liefdesgebied?

Dat hebben wij ook vaak zelf ervaren. Zodoende ontstond bij ons de liefdevolle overtuiging dat wij mensen op het juiste liefdespad kunnen helpen én houden. Eerst nog op kleine schaal en in de persoonlijke sfeer, maar al snel bleek dat de dating-vergelijkingswebsite Gratisdatingsite.nl onze ambities op grote schaal kon waarmaken.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen