Alle datingsites nu vergelijken

Veelgestelde vragen

Waarom Een Datingsite Kiezen Voor Hoger Opgeleiden?

Datingsites bieden allerhande hulpmiddelen aan om het zoeken naar een partner te vereenvoudigen. Welke hulpmiddelen dit dan zijn, wordt hieronder beschreven.

Persoonlijkheidstest

profielBij veel datingsites is het mogelijk om zelfs al voor het aanmaken van het profiel een persoonlijkheidstest te maken. Op deze manier kan de datingsite vervolgens goede matches bij elkaar zoeken. Er zijn zelfs ook datingsites waarbij alleen de profielen worden getoond van singles die overeenkomen met je persoonlijkheid of interesse. Bij andere datingsites is dit niet het geval, maar kan je wel bekijken welke profielen het best bij je passen. Op onder andere Parship.nl, eDarling, Pepper, Be2 en gayParship wordt gebruik gemaakt van dit hulpmiddel.

Applicaties voor smartphones

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone. Daarom maken veel datingsites nu ook een applicaties zodat er overal online kan worden gedate. Op de bank, op een terrasje of zelfs in de trein: mensen kijken graag op hun smartphone, dus wie weet date je toevallig met die vrouw die twee meter van je vandaan zit. Het voordeel van daten via een applicatie is dat je het account zo veel beter kunt benutten en vaker online kunt zijn. Zo heb je meer kans dat je in contact komt met een leuke man of vrouw. Op dit moment hebben nog niet alle datingsites een applicatie-versie van de datingsite. De datingsites die dit al wel hebben zijn onder andere Parship.nl, gayParship en eMatching.

Identiteitscontrole/profielcontrole

Omdat het gevaar van dating nog altijd is dat er een kans is dat je met iemand anders aan het chatten bent dan je denkt wie het is, zijn er tegenwoordig ook datingsites die profielen controleren op echtheid en soms zelfs op identiteit (door middel van een identiteitscontrole). Zo weet je zeker dat de persoon waarmee je afspreekt ook echt de persoon is die je denkt dat hij of zij is. eDarling en Weetwiejedate.nl maken al intensief gebruik van deze hulpmiddelen. Er is een grote kans dat andere datingsites zullen volgen.

Videochatten

Om leden een kans te bieden om elkaar al face-to-face te zien voordat er een fysieke date komt, biedt DoYou 40 de mogelijkheid om met elkaar te videochatten. Op die manier kunnen de leden elkaar al goed leren kennen voordat ze bepalen om wel of niet af te spreken. Er is een grote kans dat dit hulpmiddel in de toekomst op meer datingsites mogelijk is.

eiffeltorenBloggen, video’s en  foto’s delen

Tegenwoordig worden de datingsites steeds interactiever. Op de profielpagina’s kunnen meer gegevens kwijt op een speelsere manier, bijvoorbeeld door middel van een YouTube-filmpje, een boekenlijst en veel afbeeldingen. Een site die erg interactief is, is bijvoorbeeld Pepper. Daarnaast is het op sommige sites tegenwoordig ook mogelijk om een blog te schrijven. Op die manier kan je jezelf goed leren kennen. Op DoYou40 en Match4me is het al mogelijk om te bloggen.

Al deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat de leden van de datingsites makkelijker een partner kunnen vinden. Er is dan ook een grote kans dat steeds meer datingsites de hulpmiddelen gaan toepassen.

Wil je weten welke hulpmiddelen alle datingsites bieden? Vergelijk dan op deze website alle datingsites.

 

Alle datingsites nu vergelijken

Meer artikelen