Alle datingsites nu vergelijken

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het lidmaatschap van eDarling stopzetten?

Als je het lidmaatschap bij eDarling wilt stoppen, is het belangrijk te weten dat bij het verwijderen van het profiel eDarling een onderscheid maakt tussen betalende en niet betalende leden. Als betalende lid dien je eerst het Premium lidmaatschap stop te zetten. Vervolgens kan je (net als de niet betalende leden) het profiel via de website verwijderen.

Premium lidmaatschap stopzetten
Het betalend lidmaatschap kan je telefonisch stopzetten. Hiervoor dien je te bellen naar 0900 – 44 41 144. Zorg ervoor dat je je gebruikersnaam en veiligheidscode bij de hand hebt, want er wordt naar deze gegevens gevraagd.

Let op: De veiligheidscode is niet hetzelfde als het wachtwoord, maar de code is een unieke code die te vinden is na het inloggen. Je kan deze vinden door de volgende stappen te volgen:

  • Log in op je profiel
  • Ga naar Instellingen
  • Ga naar Mijn lidmaatschap
  • Ga naar Informatie m.b.t. mijn lidmaatschap
  • Klik op de button Hier

Ook is het mogelijk om het lidmaatschap stop te zetten via een e-mail. Je dient dan in te loggen op je profiel, vervolgens te kiezen voor de optie Contact. Geef in dit bericht duidelijk aan dat je je profiel wenst te verwijderen en benoem je gebruikersnaam en e-mailadres waarmee je geregistreerd staat bij eDarling.

Het profiel definitief verwijderen (geldt ook voor niet betalende leden)
Log in op je profiel. Ga naar Instellingen, dan naar Mijn lidmaatschap en vervolgens kies je voor de button Klik om je profiel te wissen. Na het klikken van deze link wordt je profiel direct verwijderd.

Laat je mening achter
Jouw ervaring met eDarling en de uitschrijving van het lidmaatschap is voor ons erg interessant, want zo kunnen wij de datingsite beter beoordelen.
Plaats beoordeling over eDarling

 

Alle datingsites nu vergelijken

Meer artikelen