Vergelijk Alle Datingsites

Sorteren op:

Voorkeur 

Voorkeursleeftijd 

Vind de datingsite die het beste bij jou past 

Extra opties 

 

parship
Expertcijfer:
10,0
50plusmatch
Expertcijfer:
9,5
elitedating
Expertcijfer:
9,0
50liefde
Expertcijfer:
9,0
badoo
Expertcijfer:
8,5
lexa
Expertcijfer:
8,0
match4me
Expertcijfer:
7,5
be2
Expertcijfer:
7,5
relatieplanet
Expertcijfer:
7,0
pepper
Expertcijfer:
7,0
gaybuddy
Expertcijfer:
7,0
gayparship
Expertcijfer:
6,5
50pluspartner
Expertcijfer:
6,0
love-dating-24
Expertcijfer:
6,0
senioren-geluk
Expertcijfer:
6,0
nieuwerelatie
Expertcijfer:
6,0
stedendating
Expertcijfer:
6,0
e-matching
Expertcijfer:
6,6
girls-dating
Expertcijfer:
6,0
love-nl
Expertcijfer:
6,0
runnersdate
Expertcijfer:
6,0
metjou
Expertcijfer:
6,0
alleenstaande-mamas
Expertcijfer:
6,0
alleenstaande-papas
Expertcijfer:
6,0
qupid
Expertcijfer:
6,0
50plusrelatie-nl
Expertcijfer:
6,0
mijn-geheime-liefde
Expertcijfer:
6,0
alleenstaande-vaders
Expertcijfer:
6,0
academic-singles
Expertcijfer:
6,0

Seks daten

Alle datingsites nu vergelijken

 

Dat online daten is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar stel je voor dat je al wat langer vrijgezel bent en gewoon een leuke avond wilt hebben zonder al te veel gezeur achteraf; gewoon een date waarbij voor beide partijen duidelijk is wat er verwacht wordt en waar het om draait?

In dat geval is het veel makkelijker om gewoon te zoeken naar mogelijkheden om te seks daten, en die mogelijkheden zijn er meer dan genoeg. Op deze manier weet je zeker dat de andere persoon precies hetzelfde wil als dat jij wilt, en dat er geen gezeur of aanklacht achteraf is. Een verademing, maar ook nog eens veel makkelijker dan gewoon iemand aanspreken in de kroeg in de hoop dat je geen klap recht in het gezicht krijgt. Seks daten kan tegenwoordig gewoon online, goedkoop, gratis of anoniem, zodat ook dit allemaal veel makkelijker geworden is.

De beste websites voor seks-dating:

Veel websites bieden de mogelijkheid tot seks-dating, maar het is moeilijk om te bepalen welke de beste is. Naast de handige opties in onze vergelijker, zetten we daarom de top-5 op nog eens extra op een rij:

1. Seksbuddy.nl
2. Heteprofielen.nl
3. 123Sexmatch.nl
4. Regiosexcontact.nl
5. Secret-Sexdate.nl

Seks als lust, zonder liefde

Voor veel mensen is seks zonder liefde als vloeken in de kerk. Het zijn vaak echter de mensen die een partner hebben die deze mening zijn toegedaan. En dat is natuurlijk wel heel gemakkelijk praten. Immers, dat zou betekenen dat iedereen die geen partner of vaste relatie heeft geen seks zou mogen hebben? Dat is een mening die ons ver, heel ver terug in de tijd zou zetten. Vergeet namelijk niet dat we allemaal ook maar gewoon mens zijn. Dit betekent dat we veel kwaliteiten hebben, onze tekortkomingen hebben, maar het betekent ook dat we allemaal onze behoeften hebben. De behoefte aan seks is een heel primaire behoefte en bovendien een heel natuurlijke behoefte. Seks kan, anno nu, wel degelijk los gezien worden van liefde. Wat is er immers mis met genieten van lust? Juist, helemaal niets. Seks daten is een uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met mensen die, net als jij, op zoek zijn naar plezier en lust. Waar ze geen zin in hebben? In gedoe en gezeur achteraf. Prima toch?

Alle seksuele voorkeuren zijn mogelijk

Seks daten doen de meeste mensen vanuit het oogpunt van lust, zoals hierboven beschreven. Seks daten is echter ook een uitstekend middel om toe te geven aan seksuele verlangens die je wellicht al heel lang koestert. Wie weet ben je razend nieuwsgierig naar hoe het zal zijn om op een andere wijze bevredigt te worden dan nu (steeds) het geval is. Of misschien ben je heel nieuwsgierig hoe het zal zijn om seks te hebben op een spannende locatie. Hoeveel mensen fantaseren niet over bijvoorbeeld seks in de duinen of in bijvoorbeeld een pashokje in een drukke kledingzaak. Dit soort fantasieën vertel je niet zomaar even aan iemand die je in de kroeg tegenkomt. En de kans is groot dat jouw partner ook niet echt open staat voor dit soort ideeën. Wat ga je vervolgens doen? Blijf je hier gefrustreerd mee rondlopen of kies je voor online seks daten om deze fantasie werkelijkheid te laten worden? Aan jou de keus, want de mogelijkheden zijn er hoor! Komt dat spannende triootje er misschien toch nog eens…..

Seksuele geaardheid

Seks daten is ook een uitgelezen mogelijkheid om toe te geven aan je seksuele geaardheid. Het is, ook vandaag de dag, nog steeds zo dat homo’s en lesbiennes een minderheid vormen. Lang niet iedereen kan omgaan met het feit dat mannen of mannen en vrouwen op vrouwen vallen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over biseksuelen of over transgenders. We lijken zo tolerant, maar wanneer puntje bij paaltje komt, is dit toch vaak wel even anders. Middels seks daten kun je in contact komen met mensen die de zelfde seksuele geaardheid hebben als jij zelf. Erg prettig, want de kans is groot dat je in jouw dagelijkse leven deze mensen niet of nauwelijks tegenkomt. Door een seksdate kun je erachter komen hoe het is om te vrijen met iemand van hetzelfde geslacht.

Laten we hierbij niet uit het oog verliezen dat er ook heel veel hetero mannen en vrouwen zijn die heel nieuwsgierig zijn hoe het is om met iemand van het zelfde geslacht naar bed te gaan. Ook voor hetero’s is seksdating dus een prima manier om zichzelf verder te ontdekken en te ontwikkelen op  het seksuele vlak.

Seksdaten in een vaste relatie

Het lijkt uit de boze om seks te hebben met een ander terwijl je een vaste relatie met iemand anders hebt. Toch biedt seksdating veel koppels een mogelijkheid om hun relatie in stand te houden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat één van beide partners (langdurig) ziek is en hierdoor geen seks kan hebben. Ook kan het zo zijn dat jij veel vaker dan jou partner wil seksen. Dit soort zaken kan ervoor zorgen dat een relatie onder druk komt te staan, terwijl jullie juist ontzettend veel van elkaar houden. Wanneer je dit bespreekbaar maakt komt dit uit de taboesfeer. Je zal onderling natuurlijk eel duidelijke en goede afspraken moeten maken, maar meer dan eens is seksdating de redding van een relatie.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Online daten staat of valt natuurlijk met de betrouwbaarheid van een datingsite. Dit is helemaal het geval als het gaat om een seksdatingsite. Besteedt hier dan ook de nodige aandacht aan voordat je jezelf op een dergelijke site inschrijft. Het laatste wat je wil is gechanteerd worden of dat jouw persoonlijke gegevens en seksuele voorkeuren op straat komen te liggen. Reviews van anderen kunnen je helpen een goed beeld te krijgen van een bepaalde datingsite.

Alle datingsites nu vergelijken