De do’s en don’ts bij het regelen van een seksdate

Is het voor jou alweer veel te lang geleden dat je met iemand het bed hebt gedeeld? Misschien wil je zelfs vreemdgaan omdat je relatie niet zo lekker zit? Dan schrijf jij je natuurlijk in bij een website voor seksdating. Op deze manier vind jij makkelijk iemand met wie jij een avontuurlijke nacht kunt beleven. Bij veel websites die gericht zijn op seksdating, is het niet bepaald lastig om jezelf in te schrijven. Je maakt een profiel aan, geeft antwoord op de gestelde vragen en voegt één of meerdere foto’s van jezelf toe. Vervolgens kun jij makkelijk in contact komen met andere mannen en/of vrouwen die op zoek zijn naar een seksdate of ook willen vreemdgaan. Wanneer jij voor het eerst op zoek gaat naar een seksdate via het internet, weet je mogelijk niet wat je precies moet doen. Daarom vertellen wij je hieronder de do’s en don’ts bij het regelen van een seksdate.

Don’t: iedereen benaderen

Veel mensen die de wanhoop nabij zijn en graag weer met iemand tussen de lakens willen belanden, gaan lukraak heel wat mensen benaderen op een seksdatingsite. Op deze manier hopen zij binnen de kortste keren iemand zo ver te krijgen om een nachtje met hem of haar door te brengen. Dat werkt vaak averechts. Veel mensen zijn namelijk niet gediend van een dergelijke benadering, omdat zij nog niet precies weten wat voor een vlees zij eigenlijk in de kuip hebben.

Do: begin een leuk gesprek

Nee, wanneer je uiteindelijk met iemand in bed wilt belanden via een seksdatingsite, doe je er goed aan om eerst een leuk gesprek met deze persoon te voeren. Vrijwel alle seksdatingsites hebben tegenwoordig een chatfunctie waardoor het makkelijk is een gesprek op gang te brengen. Daarnaast zijn sommige sites zelfs voorzien van de mogelijkheid om te videochatten. Op deze manier kun je direct zien met wie je te maken hebt. Al moet voor videochatten wel vaak betaald worden.

Don’t: ga niet met iedereen in zee

Hoe wanhopig je ook bent, het is nooit verstandig om zo maar met iemand het bed in te duiken. Op de foto’s kan de man of vrouw er misschien wel heel erg leuk en aantrekkelijk uitzien, maar de kans is natuurlijk aanwezig dat dit in werkelijkheid niet zo is. Ook daarom doe je er goed aan eerst wat meer te weten te komen over deze persoon. Op deze manier kun je direct bepalen of dit nu inderdaad de persoon is waar je naar op zoek bent of dat je toch nog beter even verder kunt kijken.

Do: stel je voorkeuren in

Bij de meeste sites voor seksdating kun je instellen aan wat voor een eisen jouw ideale seksdate moet voldoen. Op deze manier hoef jij niet door het hele aanbod aan leden op de site te scrollen. Een groot deel van de leden filter je namelijk al weg, waardoor het een stuk makkelijker wordt om een seksdate te vinden. Tevens voorkom je op deze manier dat je uiteindelijk met iemand in bed eindigt die eigenlijk helemaal niet jouw type is.

Bekijk Top Sekdating

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen